Werken bij ICASA

download asset 2Bij ICASA gaan klant- en personeelstevredenheid hand in hand. De dynamiek die we uitstralen en de groei die we jaar na jaar opnieuw realiseren, is grotendeels te danken aan de motivatie en expertise van onze medewerkers. Zij zijn immers het kloppend hart van ICASA. Als een (h)echt team trachten we tegemoet te komen aan de individuele behoeften van onze klanten en leggen we de focus op een lange termijnrelatie.

Ons engagement en onze waarden waar wij als bedrijf voor staan, vertalen zich uiteraard ook naar onze interne cultuur. Het is voor ons van primordiaal belang dat onze medewerkers dezelfde filosofie nastreven. Onze waarden vormen immers het DNA van ICASA:  • Integriteit: We zijn open, eerlijk en oprecht. We zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. 
  • Samen sterk: We zijn er van overtuigd dat 1 + 1 niet 2 maar 3 is. We bundelen onze kennis om onze klanten te ondersteunen in hun groei en zelfs een niveau hoger te tillen. Ook onze medewerkers slaan de handen in elkaar om als een echt team complexe projecten tot over de eindstreep te trekken. 
  • Kwaliteit: ICASA voert kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich naar voortdurende inspanningen op het vlak van bijscholing en mogelijkheden voor onze medewerkers om zich te certificeren in bepaalde technische domeinen. 
  • Ondernemend/flexibel: ICASA heeft een brede waaier van klanten, gaande van KMO's tot multinationals, en dat in diverse sectoren. Wij zijn voortdurend op zoek naar medewerkers die zin hebben voor initiatief, ondernemend zijn en zich makkelijk kunnen inleven in uiteenlopende projecten in verschillende regio's.